!
!
Amulettek

Amulettek

Megrendelés esetén a terméke(ke)t a Magyar Posta Zrt.-vel küldjük. A szállítás költsége függ az aktuális kézbesítési díjtól, a csomag értékétől, valamint súlyától.

Az amulettek bizonyos erők vonzására vagy elhárítására szolgáló materializált energiák. A legrégebben használatos eszközök, melyeket védelemre vagy a kívánságok teljesítésére használtak. Évezredek óta bíznak az emberek ezen "ékszerek" kivételes hatásában. Talán az amulettek legismertebb használója és készítője Salamon király volt, aki így szellemeken tudott uralkodni és nagy bölcsességre tett szert. A felsorolt amulettek Atlantisz angyal korszakából származnak. Az Angyal-harmónia amulett kivételével a többi amulett 30 mm átmérőjű, anyaguk réz, antikolt ezüst bevonattal.

!

Angyal-harmónia amulett

Az amulett viselésével kéréssel fordulunk az angyalokhoz, hogy közvetítsenek harmóniát minden élethelyzetben. A medálon két angyal látható Jin-Yang formában, az erők egyensúlyát szimbolizálva.

Atlantiszi duál-lélek amulett

Használata elősegíti az emberi lélek hiányzó részének, a duál-lelkének megtalálását. Ezzel az amulettel a legerősebb és így a leggyorsabb tanulófolyamatokat élhetjük meg. A teljesség gyorsabban elérhető, a karma kereke megtörhet. Ehhez még hozzájárul az is, hogy a duállélekkel létesített kapcsolat - függetlenül attól, hogy az szerelmi, magánjellegű, szakmai vagy spirituális jellegű - hasznos, mert a duál-lélek azokat a részeket birtokolja illetve érti meg, amelyek belőlünk hiányoznak vagy számunkra idegenek (ez fordítva is igaz természetesen). Az amulett megkapta a szükséges avatást, de használat előtt el kell végezni az aktiváló rituálét, melynek leírását mellékeljük az amuletthez.

Atlantiszi lélekegység amulett

Használata elősegíti a lélekegységhez tartozó emberek lelki szinten történő tapasztalatcseréjét azáltal, hogy a lélekegységen (2 duál-lélek, 2 ikerlélek) belül szerzett tapasztalatok továbbadhatók, megoszthatók. Ennek köszönhetően nem kell a lélekegység minden lelkének ugyanazon tanulófolyamatokat elvégezni, és ez lehetővé teszi a teljesség gyorsabb elérését mind a négy lélek számára. Velük együtt a legerősebb és így a leggyorsabb tanulófolyamatokat élhetjük meg. A teljesség gyorsabban elérhető, a karma kereke megtörhet. Ezen amulett segítségével arra kérjük az angyalokat, hogy Isten trónja előtti imájukkal a tapasztalatok eme megosztását támogassák. Az amulett megkapta a szükséges avatást, de használat előtt el kell végezni az aktiváló rituálét, melynek leírását mellékeljük az amuletthez.

Atlantiszi béke-harmónia amulett

Használatával a hiányzó békét és harmóniát nyerhetjük el. Az amulett segítségével kérjük meg az angyalokat, hogy számunkra, családunknak, is merőseinknek vagy az egész világnak békét és harmóniát közvetítsenek, és ezt a kérést imájukkal az Atya előtt támogassák. Az amulett megkapta a szükséges avatást, de használat előtt el kell végezni az aktiváló rituálét, melynek leírását mellékeljük az amuletthez.

Atlantiszi karma amulett

Használata elősegíti a karmikus tanuló folyamatok sikeres befejezését. Az amulettel kérjük meg az angyalokat, hogy segítsék a tanulási folyamatok gyors lefolyását, és ezt a kérést imájukkal támogassák az Atya előtt. Az amulett megkapta a szükséges avatást, de használat előtt el kell végezni az aktiváló rituálét, melynek leírását mellékeljük az amuletthez.

Atlantiszi szeretet amulett

Használata elősegíti a szeretetteljes kapcsolat kialakítását saját magunkkal, partnerünkkel, a világegyetemmel. Az amulettel kérjük meg az angyalokat, hogy legyenek a segítségünkre abban, hogy ezt a mindent átölelő, isteni szeretet átélhessük, és ezt a kérést imájukkal az Atya előtt támogassák

Az amulett megkapta a szükséges avatást, de használat előtt el kell végezni az aktiváló rituálét, melynek leírását mellékeljük az amuletthez.