!
!
rai.angyal
ANGYAL TANFOLYAMOK

Kik az angyalok, léteznek-e egyáltalán? Kik is vagyunk mi emberek, és alapvetően miért létezünk? Ezekre és sok más kérdésre is választ adnak az angyal tanfolyamok.

Megtalálni a saját életutunkat, elérni céljainkat, teljesebb életet élni - ezek mind olyan témák, amikkel foglalkoznunk kell életünk során. Az angyal tanfolyamok megmutatják hogyan vehetjük fel a kapcsolatot az angyalokkal, hogyan válhatnak az életünk részévé, így segíteni tudnak megoldani a mindennapok nehézségeit.

    ANGYAL I. | „élet az angyalokkal”  

A tanuló megismerkedik az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.
Biztosan sokan ismernek gyermekkorukból történeteket az őrangyalokról. Mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálhatunk a saját őrangyalunkkal!
A tanuló ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhet az angyalok világába.

A tanfolyam ára: 7 700 Ft.

 


    ANGYAL I/B. | „angyalokkal az életünkben”

A tanfolyam témája, hogy hogyan élhetünk együtt a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon több, mint 50 angyalt lehet megismerni és különleges tapasztalatokat szerezni velük. Az első 22 angyal meghatározott sorrendben való felvétele egy egészen különleges beavatáshoz vezet.
Megtanulható, hogy hogyan lehet az angyalok segítségével megoldani a mindennapok során felmerülő a problémákat, elengedni a félelmeket és terheket, erősíteni az önértékelést és megtapasztalni a kozmosszal való egységet.

A tanfolyam ára: 9 900 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 


    ANGYAL II.*  

A tanfolyam újabb módszereket ad az angyalokkal való kapcsolat mélyítésére. Különböző meditációk segítenek felismerni, hogy milyen irányba akarnak vezetni bennünket, így még közelebb kerülhetünk hozzájuk. Kiderül, hogy milyen speciális módokon tudnak segíteni a spirituális fejlődésünkben.
A tanfolyam elmélyíti a kapcsolatot az őrangyalunkkal, aki így még többet tud segíteni mindennapi problémáink megoldásában.

A tanfolyam ára: 14 400 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.


* az Angyal II. tanfolyamot a R.A.I. központ által kijelölt tanárok tartják:
Dr. Regéczy Zsolt (tel.: 20/447-69-44)
Borbély János (tel.: 70/311-81-97)
Farkas György (tel.: 70/317-76-30)
Ács-Sánta Attila (tel.: 20/369-18-12)

 


    ANGYAL TANÁR**  

A tanuló megkapja a lehetőséget és a jogot arra, hogy tanítsa, hirdesse az angyalokkal való kommunikáció lehetőségét, módszerét, szépségét. A beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez.

A tanfolyam ára: 75 000 Ft.
Előfeltétele: az Angyal II. tanfolyam elvégzése.

 


** a tanári fokozat elvégzésére a R.A.I. központ által tartott tanfolyamon van lehetőség.