!
!
AZ ESSZÉNIA

Az Esszéniát az "Atlantisz Angyalai" című könyv első megjelenésével egy időben, 1988-ban alapította meg F.E. Eckard Strohm, azzal a céllal, hogy mindazok szellemi otthonául szolgáljon, akik a spiritualitás időtálló, alapvető igazságait keresik. Napjainkban egyszerre van jelen az anyagelvűség és az ezoterikus sokszínűség, túlkínálat. Ez sokak számára nehézséget jelent a tájékozódásban, megtalálni azt a helyes utat, ami nem korlátozza az emberek szabadságát és mentes az ezoterikus közhelyektől vagy a „csodavárástól”.

A történelmi esszénusok hit- és gondolatvilágát valamint képzési rendszerét szem előtt tartva, az Esszénia célja olyan elméleti és gyakorlati tudás átadása, melynek elsajátítása az ember alapvetően adott képességein nyugszik, s amelyet mindenki beépíthet a mindennapi életébe, támogatva ezzel saját spirituális fejlődését éppúgy, mint mások egészségét, anyagi és spirituális értelemben egyaránt.

Az esszénus mesterképzés elvégzésével bárki csatlakozhat ehhez a világszerte immár több ezer fővel rendelkező közösséghez. Bővebb információért látogasson el az ESSZÉNUS MESTERKÉPZÉS oldalára!