!
!
CD lemezek

Megrendelés esetén a terméke(ke)t a Magyar Posta Zrt.-vel küldjük. A szállítás költsége függ az aktuális kézbesítési díjtól, a csomag értékétől, valamint súlyától.

Kérjük, ne sokszorosítsa a lemezt, ezzel is segítve a kiadót további CD-k megjelentetéséhez!

!

MARANATHA!

Kérjük, ne sokszorosítsa a lemezt, ezzel is segítve a Kiadót további CD-megjelentetéseihez!

A Maranatha ősi héber, pontosabban arámi szó. Jelentése: Urunk jöjj! Az esszénusok várták az eljövendölt Messiást, Jézust, és vágyukat, reményüket, elvárásukat fejezték ki e szóval. A cd-lemezeken hallható szövegek és a zene ezt a reményteljes, magasztos érzést közvetítik a ma emberének. Az imák és szövegek egy része az esszénus tekercsekből származik. Másik részét közvetlenül az angyaloktól, mediális úton kapta a szerző, F.E.Eckard Strohm. Az általa hallott zenét útmutatása segítségével Thomas Hemming és Henning Schmitz zeneszerzők öntötték végső formába. Ma az imák jelentését nem értelemmel, hanem érzelemmel, a szívünkkel kell megértenünk. Ehhez nyújt segítséget a zene, melynek legfontosabb eleme a gregorián kórusok éneke. A maguk ünnepélyes és vágyteljes hangulatával nagyszerűen aláfestik a szöveg jelentését. Ezek a kazetták egy új korszak spirituálisan fogékony emberéhez szólnak. Aki engedi, hogy megérintsék lelkét az imák, könnyebben leküzdi mindennapos gondjait, problémáit.

Atlantisz Angyalai

Kérjük, ne sokszorosítsa a lemezt, ezzel is segítve a Kiadót további CD-megjelentetéseihez!

Ez a CD-csomag F.E.Eckard Strohm azonos címmel megjelent könyvének gyakorlatait tartalmazza. A gyakorlatok hasonlóak a már Atlantiszban is használtakhoz. A múltban az esszénusok - köztük Keresztelő János és Jézus is - e gyakorlatokon keresztül ismerték meg az angyalokkal való kapcsolatfelvételt. E két CD segítségével mi is elsajátíthatjuk ezt az ősi tudást, melyet F.E.Eckard Strohm az Akasha-krónikában - az emberiség közös emlékezettárában - talált meg és tette ismét mindenki számára hozzáférhetővé. A lemezeken hallható zenét - kifejezetten a gyakorlatokhoz - a szerző útmutatásával és irányításával Thomas Hemming komponálta. Az egyik CD-n a gyakorlatok találhatók zenei aláfestéssel, míg a másikon csak a zene hallható. Ezt a változatot felhasználhatja egyéni gyakorlataihoz, meditációihoz, vagy kísérőzeneként, például Reikihez, AROLO-hoz, de relaxációhoz is kitűnően megfelel.

R.A.I. Reiki Meditációk

Átdolgozott kiadás!

Kérjük, ne sokszorosítsa a lemezt, ezzel is segítve a Kiadót további CD-megjelentetéseihez!

Ezen a CD-n hallható meditációk a R.A.I. alapítása óta a Reiki tanfolyamoknak szerves része. Azóta nagyon sok embert mélyen megérintett és segített az útjukon. Most egy átdolgozott, CD formában adjuk ki.

 

Belső Templom

E meditáció témája a mi saját belső templomunk. Ezzel együtt megismerhetjük, erősíthetjük a saját belső viszonyunkat Istenhez és a vallásossághoz. A meditáció segít a saját problémáinkat felismerni, leépíteni, a belső értékeinket erősíteni és egy mély megértést, bizalmat kiépíteni.

 

Felettes Én

Ez a meditáció segít egy jobb kapcsolatot létrehozni a mi lélekrészünkkel, amely mindig Istennél van, azért hogy a saját lelkünk által könnyebben irányíthassuk magunkat. Minél jobban át tudjuk venni az életünk irányítását a lelkünktől, annál kevésbé áll az "Egónk" a saját utunkban. Így kevesebb ellenállásba ütközünk a saját tanulófolyamataink során. Ezen a módon nem csak egyszerűbben teljesítjük a tanulófeladatainkat, hanem az egész életünk nyugodtabb és harmonikusabb lesz. Olyan meditáció ez, ami a mesterré váláshoz vezet.

Tahanuna

Kérjük, ne sokszorosítsa a lemezt, ezzel is segítve a Kiadót további CD-megjelentetéseihez!

A TAHANUNA, atlantiszi nyelven azt jelenti: "könyörgés". A mai napig megtalálható ez a szó a héber nyelvben. A szövegeket részint az Esszénusok himnuszaiból vette át a szerző, másrészt "személyes közvetítése" révén jött létre. Kijelentéseiben és felszólításaiban a mai ember felé ugyanúgy érvényes, mint saját korában.

A TAHANUNA zenéje, a Jézus korabeli Izrael területéről származó zene jegyeit viseli, és a héber liturgikus-énekek nehéz melankóliájával szólal meg. Különös

mértékben fejeződik ki a sóvárgás Atlantisz, az édenkert, a fényben lévő igaz otthon és Isten iránt. Izraelben keletkezett az Esszénusok vallási irányzata is, amely az atlantiszi angyalkommunikációs rendszert újra életre keltette, éltette és oktatta.